Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rökkurer

köpa rökkur-rökbås

 

Rökbås 

Vi tror på att skapa en balanserad miljö där både rökare och icke-rökare kan känna sig bekväma. Vår rökkur är en respektfull lösning som visar hänsyn till icke-rökare samtidigt som den tillhandahåller en dedikerad plats för rökare att njuta av sin rökning. Genom att skapa en avskild miljö undviks rökens påverkan på andra och ett respektfullt samspel främjas.

Efterlevnad av rökförbud

 Vår rökkur möjliggör rökning på ett sätt som är förenligt med gällande rökförbud. Den hjälper företag och offentliga platser att upprätthålla regler och begränsningar för rökning, samtidigt som de ger rökare en möjlighet att avnjuta sin rökning på ett dedikerat och tillåtet område. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla kan respektera och efterleva rökförbudet på ett enhetligt sätt.

Diskret och bekväm

Vår rökkur erbjuder en diskret och bekväm plats för rökare att njuta av sin rökning. Den är utformad med rökarnas behov i åtanke och är utrustad med bekväma sittplatser och lämplig ventilation. Rökarna kan koppla av och njuta av sin rökning utan att störa eller påverka andra människor i omgivningen.

Moms visas:
Produkter