Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rollups för exponering

Rollup - rolluper

Rollups - för att synas

Fånga uppmärksamheten och marknadsför ditt företag på ett synligt och professionellt sätt med våra praktiska rollups.  De är utformade för att vara enkla att montera och transportera, vilket gör dem perfekta för mässor, utställningar, konferenser och andra evenemang. Med deras stora skyltyta kan du visa upp ditt företagsnamn, logotyp, budskap, produkter och bilder på ett överskådligt och attraktivt sätt. Vårt sortiment sträcker sig från en enklare standard till mer exklusiva och lyxiga alternativ. 

 

Oavsett om du behöver en enkel och effektiv lösning för din monter eller om du vill satsa på något mer extravagant, har vi på Entréprodukter den perfekta mässmaterial för dig. Vi förstår vikten av att göra ett varaktigt intryck på dina besökare, och våra Rolluper är utformade för att hjälpa dig att sticka ut i mängden och kommunicera ditt budskap tydligt och professionellt.

 

 

billiga rollups

Synlighet och exponering

Rollups är en effektiv metod för att synliggöra ditt företag och fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder. Med sina stora skyltytor och iögonfallande design blir dessa tryckta affischer ett tydligt och synligt inslag på mässgolvet eller i evenemangslokalen. Genom att placera dem strategiskt kan du locka besökare och skapa intresse för ditt företag och dina produkter eller tjänster. Rollups är precis vad namnet antyder - en smart och praktisk lösning för att exponera ditt budskap.

 

Kassettfoten gör det möjligt att rulla upp ditt meddelande och sedan enkelt fästa det med en stödpinne från foten. När evenemanget är över eller presentationen avslutad, kan du enkelt montera ner din Rollup och förvara den eller transportera den bekvämt i den medföljande väskan.

 

Professionellt och attraktivt

Våra rollups ger en professionell och attraktiv presentation av ditt företag. Med högkvalitativt tryck och material får dina budskap och bilder en skarp och levande återgivning. Du kan skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för besökarna genom att visa upp ditt företagsidentitet på ett professionellt sätt. Våra rollups är utformade för att ge ditt företag en professionell image och göra ett starkt intryck.

 

 

rollups i högsta kvalitet

Rollups med eget tryck - tips och råd

För att säkerställa bästa möjliga resultat rekommenderar vi våra kunder att följa dessa riktlinjer för tryckfiler:

 1. Högupplösta Bilder: Försök att tillhandahålla så högupplösta bilder som möjligt. Detta kommer att bidra till att säkerställa att ditt tryck blir skarpt och tydligt. Om du behöver hjälp med att förbättra bildkvaliteten, tveka inte att kontakta våra grafiker för professionell assistans till en rimlig kostnad.

 2. Textens Klarhet: Eftersom rollups är stora i storlek, är det bäst att se till att all text i din design är vektoriserad eller har en upplösning på minst 150 DPI (dots per inch). Om detta område är obekant för dig, är det klokt att konsultera en grafiker för att få rätt resultat. Vi på Entréprodukter har grafiker som kan hjälpa dig så tveka inte på att kontakta oss om du behöver rådgivning.

 

Material

Rollups är tillverkade av en tunn, högkvalitativ duk med en subtil kanvastextur. Denna duk är både slitstark och lättviktig, vilket gör det enkelt att transportera och sätta upp rolluppen. Färgen på duken torkas i maskin vilket gör att färgen blir tålig mot vatten. Även om duken är tålig och vattentålig, kan regn och fukt påverka tryckets livslängd och kvalitet. För utomhusbruk i regniga förhållanden föreslår vi att du överväger andra alternativ för att skydda ditt tryck och säkerställa dess hållbarhet. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen.

 

 

Varför rollup?

Rollups är en väldigt bra lösning för företag och organisationer som vill synas och göra intryck.

 

 1. Professionellt intryck: Rollup ger ditt företag en professionell och sofistikerad framtoning. De visar att du lägger vikt vid din företagsidentitet och hur du presenterar dig själv.

 2. Snabb montering: En roll up är enkel att montera och tar bara några sekunder att sätta upp. Det sparar tid och energi inför evenemang och presentationer.

 3. Anpassningsbara: Med anpassningsbara Rollups har du full frihet att välja färger, bilder och budskap som matchar din varumärkesidentitet och kampanj.

 4. Tydligt budskap: Rollups ger ditt budskap möjligheten att lysa starkt och tydligt. De hjälper dig att kommunicera ditt företags unika fördelar på ett övertygande sätt.

 5. Mångsidighet: Rollups är användbara i olika sammanhang, från mässor och företagsevenemang till kontoret eller butiken. De kan även användas som en del av din inredning för att förstärka ditt budskap.

 6. Fånga uppmärksamhet: Med snygga och anpassade Rollups kan du fånga uppmärksamheten hos dina målgrupper och dra dem till din monter eller presentation.

 7. Effektiv marknadsföring: Rollups är en kostnadseffektiv marknadsföringslösning som ger stor synlighet för din verksamhet utan att tömma din plånbok.

 

Enkel montering och transport

Vi vet att tid och bekvämlighet är viktiga på mässor och evenemang. Våra rollups är utrustade med en enkel monteringsmekanism som gör det smidigt att sätta upp dem på plats. Dessutom är de lätta att transportera mellan olika platser och när de inte används förvaras de i medföljande väskor eller fodral. 

 

Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment av Rollups som passar en mängd olika branscher, inklusive butiker, restauranger, caféer, pubar, uteserveringar, mässor och mycket mer. Oavsett om du har specifika behov eller önskar anpassa din Rollup efter din egen design, så ingår trycket med ditt eget original i priset för samtliga våra Rollups. Vi använder högkvalitativt Rollup-material för att säkerställa att ditt budskap är skarpt och attraktivt.

 

Vi hjälper dig gärna

Om du behöver grafisk hjälp eller rådgivning är vårt team här för att stödja dig. Du kan enkelt kontakta oss på entreprodukter.se eller klicka på kategorin "Grafisk hjälp" till vänster för mer information. 

 

Utforska Vårt Sortiment av Mässmaterial

Om du söker efter andra mässmaterial och tillbehör, har vi ett stort urval av produkter. Vårt utbud inkluderar bland annat:

 • Mässdiskar: För en professionell och välorganiserad monter.
 • Akrylställ: Perfekt för att visa upp broschyrer och informationsmaterial.
 • Broschyrställ: Håll dina broschyrer organiserade och tillgängliga för besökare.
 • Visitkortshållare: Håll dina visitkort inom räckhåll för potentiella kunder.
 • Trottoarpratare: Dra uppmärksamhet till din verksamhet med anpassade meddelanden.
 • Griffel: Skapa ögonblickliga och gnuina meddelanden på griffeltavlor för att locka besökare.

 

Oavsett vilket mässmaterial eller tillbehör du behöver för att förbättra din monter eller presentation, har vi högkvalitativa alternativ för att uppfylla dina behov. Utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att göra ditt evenemang eller företagspresentation minnesvärd och professionell.

 

Produkter