Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Våningsregister -Namntavla för trapphus

köpa våningsregister

Namntavla för trapphus - Praktiska våningsregister

Med våra praktiska våningsregister och namntavlor skapar du en tydlig identifiering och informativ skyltning redan i entrén eller trapphuset.  Våra låsbara skyltskåp är utformade för att erbjuda tydlig identifiering och informativ skyltning i olika miljöer, från kontorsbyggnader, bostadsrättföreningar och bostadshus till hotell och offentliga platser. Med deras stilfulla design och högkvalitativa material kan du skapa en välorganiserad och informativ miljö för att underlätta för besökare och anställda.

 

Utforska vårt utbud av låsbara skyltskåp. Med hög kvalitet och snabba leveranser är dessa skåp en perfekt kombination av design, praktisk användning och säkerhet. Våra Pro-modeller, tillgängliga i olika storlekar och färger, är mycket bra som namntavla eller boenderegister. Skapa en tydlig och säker informationstavla med våra låsbara skyltskåp Pro. Oavsett om du vill ha en namntavla trapphus eller om du vill ha ett informationstavla i entrén så har vi modeller som passar.

 

 

 

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Storlek
  • Färg
  • Användningsområde
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

 

våningsregister namntavla trapphus

Tydlig identifiering med trapphustavla

Våningsregister och namntavlor spelar en viktig roll för att hjälpa människor att hitta rätt våning, person eller plats. Med våra produkter kan du tydligt visa vilken våning eller rum som är vilket och göra det enklare för människor att navigera och hitta rätt destination. Detta skapar en positiv upplevelse och minskar förvirring och tidsspill.

 

Informativ skyltning

Våningsregister och namntavlor kan också vara informativa och ge användbar information för besökare. Du kan inkludera namn, företagslogotyper eller andra detaljer som är relevanta för den specifika platsen. På så sätt kan du kommunicera på ett effektivt sätt och skapa en professionell och välinformerad atmosfär.

 

Hög kvalité

Vi strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande. Våra våningsregister och namntavlor har en stilfull design som passar in i olika inredningsstilar och ger en elegant touch till din miljö. Tillverkade av högkvalitativa material är de hållbara och tåliga för att klara av daglig användning och bibehålla sin estetik över tiden.

 

Våningsregister, anslagstavla, informationsskåp och hyresgästregister - olika namn för samma praktiska produkt. Dessa funktionella skåp spelar en central roll i att skapa ordning och reda i trapphus, företag, hotell och bostäder. Våningsregister i trapphus, även kända som boenderegister, är inte bara en traditionell trapphustavla. Dessa låsbara skåp ger trygghet genom säker förvaring av budskap och information om boende. Med medföljande lås på namnregistren säkerställs att endast de som behöver tillgång får det. Våra informationsskåp och anslagstavlor är skräddarsydda för trappuppgångar och erbjuder inte bara säker förvaring utan även möjlighet till allmän information. De fungerar utmärkt som anslagstavlor för gemensam nytta och är utformade för att passa i olika miljöer.

 

Varför välja våra Produkter?

1. Anpassade lösningar för trapphus

Våra fastighetsregister och trappregister finns i varianter både med och utan rubrikplats. Detta ger dig möjlighet att välja en lösning som passar bäst för just ditt trapphus och dina behov.

2. Stort utbud av storlekar och funktioner

Hos oss hittar du ett brett utbud av trapphustavlor, trappregister, boenderegister och hyresgästregister. Våra låsbara skyltskåp finns i olika storlekar, från 1xA4 upp till 24st A4. Oavsett om du behöver en namntavla för trapphuset eller ett omfattande boenderegister, har vi en produkt som passar.

3. Hög kvalitet för hållbarhet

Alla våra hyresgästregister är tillverkade av vit lackerad stålplåt för enkel montering av budskap med hjälp av magneter. Varje skåp levereras med magneter och 2 nycklar. Dessa skåp är robusta och kan monteras både stående och liggande, både inomhus och utomhus.

 

Kontakta oss gärna om du behöver rådgivning! Oavsett om du har frågor om våningsregister, trapphustavlor eller vilket skåp som passar bäst för din specifika situation, finns vi här för att hjälpa dig.

Moms visas:
Produkter
    Filter