Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rutschkanor

Rutschkanor för lekparken

Rutchkanor - Låt barnen upptäcka glädjen och spänningen

Våra rutschkanor är designade för att ge barn och familjer spänning, glädje och timmar av rolig lek. Med våra färgglada rutschkanor kan barn utforska äventyret att klättra upp och sedan glida ner på en säker och rolig sätt. Skapa en oförglömliga lekplatser i trädgården, parken, bostadsrättsföreningen och på lekplatsen.

 

Vårt breda sortiment innehåller allt från enkla rutchkaor för slänt till rutschkanor som kombineras med klätterställningar, stegar och klätterväggar. För de yngre rekommenderar vi våra mindre rutschkanor med lekfulla teman som dinosaurier, flygplan, borgar och nyckelpigor. För äldre och mer aktiva barn är kombinationerna med klätterväggar och olika moduler perfekta för en spännande lekupplevelse.

 

Hållbar konstruktion och säkerhetsfunktioner för en trygg lekmiljö

Vi prioriterar säkerheten för ditt barn. Våra rutschkanor är tillverkade med en robust konstruktion och högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och stabilitet. Dessutom har våra rutschkanor ergonomiska handtag och säkerhetsfunktioner som ger extra trygghet under leken. Låt ditt barn utforska och ha kul i en trygg lekmiljö.

 

Utveckla motorik och självförtroende genom lek

Rutschkanor är inte bara roliga, de främjar också barns motoriska färdigheter och självförtroende. Genom att klättra upp, balansera och glida ner utvecklar barn sin koordination och styrka. Det är en lekfull aktivitet som hjälper till att bygga upp barnets förmåga att ta risker och övervinna utmaningar. Ge ditt barn möjligheten att växa och utvecklas genom lek med våra rutschkanor.

 

Vi hjälper er med planeringen av er lekplats och ser till att den blir säker och underhållande. Oavsett om ni är en förskola, skola, bostadsrättsförening eller kommun, kontakta oss för de bästa alternativen för er lekplats.

Produkter