Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Fristående parkbänkar och parksoffor

​​Fristående parkbänkar för allmänna platser

Fristående parkbänkar & fristående parksoffor

Vill du slippa dyra markarbeten men ändå ha möjligheten att placera bänk utomhus? Då är våra fristående parkbänkar det alternativ du skall titta närmare på. 

Har du funderingar kring vårt sortiment så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt parkbänkar och parksoffor till projektet.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Sittbänkar utomhus på innergården

Att ha bänk utomhus med tillhörande bord eller enbart parkbänkar på lagom avstånd i en park eller längs promenadslingan är ett trevligt inslag som många uppskattar. Många bostadsrättsföreningar pryder sina innergårdar med en oas av blommor, träd och någonstans för barnen att leka. Då passar våra fristående bänkar och bord in att kunna placeras där du tycker det passar. Vi har givetvis även parkbänkar för barnen som du kan pryda deras lekplats med.

 

När skall jag välja en fristående parkbänk?

En fristående parksoffa fungerar på de flesta platser. Vi har tidigare nämnt innergårdar många BRF:er har men även kommunhus, utanför vårdcentraler, ålderdomshem eller andra offentliga miljöer.

 

Är du rädd att de fristående parkbänkarna kommer flyttas runt eller till och med bli stulna så finns möjligheten på flertalet av våra modeller möjligheten att montera fast dem i marken. Dock avråder vi från att ha fristående utebänk i skolmiljöer då de med stor sannolikhet kommer vältas, flyttas runt eller allmänt förstöras. Där rekommenderar vi istället platsgjutna parkbänkar som står på sin plats år efter år.

 

Vad mer bör jag tänka på?

När du planerar för en park, liten som stor så finns det några saker du bör ha i åtanke för att göra den så trivsam och ren som möjligt. Ett antal bänkar utomhus, fåtöljer och tillhörande parkbord ger besökarna i parken möjlighet till en vilostund. 

 

Cykelställ i anslutning till parken tycker vi är ett trevligt inslag och ett antal papperskorgar som är noga utvalt placerade.

 

Vi har även planteringskärl och farthinder i vårt sortiment som hindrar bilar att komma in i parken. Staket och stamskydd för att skydda träden är också något många köper av oss i samband med att de planerar sin park.

 

Varför inte ha grillafton med grannarna? En utomhusgrill där alla kan samlas kring är ett trevligt och ofta uppskattat inslag på innergården eller andra offentliga miljöer. Vi har ett stort urval av grillar i olika utföranden och design. Tillsammans med fristående parkmöbler så skapar du en trivsam och populär samlingsplats där grannar kan mötas.

 

Har du funderingar eller andra frågor kring vårt sortiment på fristående parkbänkar så tveka inte att kontakta vår kunniga personal. Vi hjälper dig under hela resan.

Produkter