Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Snäppramar & affischramar A5

A5 prisvärda affischramar och snäppramar

Snäppramar & affischramar i A5 storlek

Företag använder ofta A5-måttet för olika marknadsföringsmaterial och trycksaker. A5 är en standardstorlek som mäter 148 × 210 millimeter. Denna storlek är fortfarande liten och smidig men erbjuder lite mer utrymme än A6, vilket ger dig möjlighet att inkludera mer information och detaljer i sina budskap.

 

A5-storleken används för att förmedla olika typer av budskap som reklamkampanjer, evenemangsinformation, produktinformation, erbjudanden och rabatter beroende på företagets behov och syfte. Hos oss på Entréprodukter hittar du snäppramar A5, affischramar A5, akrylblock A5 och självhäftande inforam A5. Vi erbjuder även skylthållare och posterram för A5.

 

Snäppramar och affischramar A5 för enkel och smidig kommunikation

Vår Snäppram A5 är den perfekta lösningen för att smidigt visa och skydda dina viktiga A5-dokument på ett elegant sätt. Med denna praktiska posterram i storlek 210x148 mm kan du enkelt presentera information, annonser eller bilder på butiker, kontor, restauranger, utställningar och andra platser där du behöver ge dina dokument en stilfull och professionell framtoning. Med vår Snäppram A5 får du enkel tillgång till dina dokument samtidigt som de hålls skyddade och ser prydliga ut. Vi har även magnetramar, informationstavlor och ramar för att du enkelt ska kunna kommunicera med dina kunder.

 

Smidig användning med snäppramar och magnetramar

Vår Snäppram A5 är designad för att vara enkel att använda. Den har en praktisk snäppmekanism som gör det enkelt att öppna och stänga ramen för att byta ut dina dokument. Du behöver inte använda verktyg eller extra utrustning för att uppdatera innehållet i ramen. Det tar bara några sekunder att byta ut dokumenten och du får en smidig och sömlös presentation varje gång.

 

När passar det att använda affischramar och snäppramar i storlek A5?

Affischramar i A5-storlek är perfekta för en mängd olika tillfällen och användningsområden. Här är några situationer där det är smidigt att använda A5-affischramar:

  1. Evenemangsposter: Om du arrangerar eller deltar i evenemang, som konserter, utställningar, eller föreläsningar, kan A5-affischramar användas för att visa evenemangets poster och information på ett kompakt och lockande sätt.

  2. Menyer och Prislistor: Restauranger, kaféer och butiker kan dra nytta av A5-affischramar för att visa sina menyer eller prislistor. Det ger kunderna en översiktlig och lättläst guide till tillgängliga alternative

  3. Reklam och Erbjudanden: Använd A5-affischramar för att visa reklamkampanjer, erbjudanden eller rabatter i din butik eller på ditt företag. De hjälper till att fånga uppmärksamheten och locka kunder.

  4. Information och Riktlinjer: Inom kontorsmiljöer kan A5-affischramar användas för att visa viktiga riktlinjer, regler eller nyheter. Det ger en enkel och iögonfallande kommunikationskanal.

  5. Konst och Foton: Om du är en konstnär eller fotograf kan du använda A5-affischramar för att visa små konstverk eller foton. Det ger en mer personlig touch till ditt utställning. Du kan även använda dem för att ha konst på kontoret.

  6. Vägledning och Instruktioner: Instruktioner och vägledning på offentliga platser, som museer, turistattraktioner eller offentlig transport, kan presenteras i A5-affischramar för att hjälpa besökare.

  7. Budskap och Meddelanden: Använd A5-snäppramar för att dela budskap, gratulationer eller meddelanden vid speciella tillfällen som födelsedagar eller bröllop.

  8. Skol- och Utbildningsmiljö: Elever och lärare kan använda A5-affischramar för att visa skolprojekt, redovisningar eller utbildningsmaterial på ett kompakt och överskådligt sätt.

 

A5-affischramar, snäppramar och  magnetramar är mycket användbara i olika sammanhang, oavsett om det handlar om att informera, marknadsföra eller dekorera. Deras kompakta storlek gör dem idealiska för att visa information på ett attraktivt och lättillgängligt sätt.

 

 

Moms visas:
Produkter