Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ljuslådor - ramar med belysning

Ljuslådor-LED

Ljuslådor för affisch och posters

Förr var ljuslådorna stora, tunga och klumpiga och med dålig belysning. Dagens ljustavlor är smidiga och smäckra. De ger en utmärkt ljusspridning och har en hållbarhet som överträffar de äldre lysrörsmodellerna. Hos oss på Entréprodukter hittar du ett brett sortiment med låga priser och snabba leveranser på ljuslådor!

 

Vi erbjuder standardmåtten A4 (21x29,7 cm), A3 (29,7x42 cm), 50x70 cm och 70x100 cm för våra ljuslådor. Ljuslådan levereras utan tryck, men du kan självklart välja att lägga till tryck under kategorin affischer.

Smarta ljuslådor för exponering

Entreprodukters breda sortiment av LED-ljusramar erbjuder dig enkelheten och elegansen du letar efter. De är inte bara snyggt designade, de är också otroligt effektiva med en ljusstyrka som överträffar traditionella lysrörsmodeller. Du behöver inte längre oroa dig för tunga och klumpiga ljuslådor - våra LED-ramar är lätta att hantera och montera, samtidigt som de ger en jämn och imponerande belysning.

 

LED ramar

Affischramar gör att du syns

Hos oss kan ni bland annat flera olika storlekar inom dessa modeller:

• LED Lightbox Standard

• Lightbox magnetic LED

• Ljuslåda Totem Ganz

• Belyst dubbelsidig informationstavla på stolpar

• Belyst dubbelsidig informationstavla på centrumstolpe

Vår ljusram som heter LED lighbox standard finns i storlekarna A4, A3, 50x70 cm samt 70x100 cm och passar mycket bra för inomhusprofilering. Det är enkelt att byta budskap i denna led ljusram då den har en snäppramsfunktion. Med LED i ljuslådan så får du dessutom en mycket låg energiförbrukning samtidigt som du ändå får ett jämnt ljus över hela skylten. 

Moms visas:
Produkter