Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Akrylställ för A4 format

 

Brestt stortiment av akrylställ och menyhållare

 

Akrylställ A4 - Organisera och visa upp med stil

Trött på oorganiserade högar med A4 broschyrer, flygblad och dokument som rör till på ditt kontor eller i din butik? Letar du efter ett elegant och effektivt sätt att organisera och visa dina material?

 

Våra akrylställ A4 är den perfekta lösningen för att organisera och visa upp dina A4-storlek dokument och material på ett elegant sätt. Med deras transparenta design ger våra akrylställ en sofistikerad touch till ditt kontor, butik eller evenemang. Utforska fördelarna med våra högkvalitativa akrylställ A4 och skapa en stilfull och organiserad presentation idag.

 

Enkel installation och flexibel placering av plexi

Våra akrylställ är enkla att installera och kan placeras på olika platser. Du kan använda dem på diskar, hyllor eller bord för att smidigt visa upp ditt material på ett överskådligt sätt. Oavsett om det är i receptionen, vid informationsdisken eller på mässor och evenemang, är våra akrylställ perfekta för att marknadsföra dina produkter eller tjänster med stil och elegans.

 

Stort sortiment av akryl

Vår kollektion av akryl inkluderar olika modeller av broschyrhållare för vägg, bord och golv. De är mångsidiga, praktiska och enkla att använda. Du kan välja mellan enstaka eller flera A4-fack beroende på dina behov. Den transparenta akrylmaterialet säkerställer att dina dokument tar centrumplatsen utan distraktioner. Med våra menyhållare i plexiglas kan du på ett snyggt och enkelt visa upp din meny eller erbjudanden.

Produkter