Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Staket och avgränsningsskydd

köpa pollare utomhus

Staket och avgränsningsskydd i offentlig miljö

Vårt sortiment av staket och avspärrningsskydd är skapad för att ge din fastighet, stadsmiljö eller park en kombination av skönhet och säkerhet. Med färdiga sektioner och enkel montering, är det lätt att förbättra trafiksäkerheten och skapa vackra omgivningar.

 

Förnya din plats med våra moderna staket och skapa ett skydd för träd, stolpar och andra utsatta områden. Hos oss hittar du många färger och modeller att välja bland, och våra staket är designade för att tåla alla väderförhållanden. Oavsett om du söker skyddsstaket, kravallstaket, stolpskydd, omslutande skydd eller parkeringsbommar så hittar du det hos oss. Beställ ditt staket från Entréprodukter idag och skapa en bättre stad.

Mångsidig design för olika ändamål

Entréprodukter erbjuder en imponerande samling av staket och stängsel av hög kvalitet, skräddarsydda för offentliga miljöer i Sverige. Våra stilrena och moderna staket och avgränsningar smälter in i olika offentliga miljöer och parker, samtidigt som de säkerställer en ökad trafiksäkerhet. Med säkerhetsstaket, modulstaket och olika grindalternativ är vi din pålitliga partner för gränskontroll och skyddsräcken. Välkommen till en värld av kvalitet och funktionalitet.

 

Staket och Stängsel: Avgränsning och Skydd i Stadsmiljö

Staket är en företeelse som omger oss i vardagen, även om vi sällan reflekterar över deras närvaro. Dessa skyddsräcken och avgränsningsskydd spelar en stor betydelse för att skapa en snygg och trygg omgivning i din stadsmiljö.  Våra staket har snygg design och blir en fin detalj vid parker, i city och vid parker och skolor. Genom att kombinera dem med våra pollare får du en ännu mer enhetlig och stilfull atmosfär.

 

Vid platser som t ex skolor och daghem är det extra viktigt med trafiksäkerhet och där passar våra staket och avgränsningsskydd extra bra. Det är av yttersta vikt att säkerställa så att barnen inte riskerar att springa ut på trafikerade gatort. Många träd och stolpar kan också dra nytta av stängsel som skydd, eller förhindra oavsiktlig kontakt på utsatta platser. Entréprodukter erbjuder ett omfattande utbud av olika staket- och stängseltyper som passar utmärkt i offentliga miljöer, oavsett om det rör sig om parker eller stadsmiljöer.

 

Reklamstaket: En effektiv budskapsbärare

Entréprodukters smarta reklamstaket kombinerar funktion och marknadsföring på ett smidigt sätt. Dessa staket har dubbelsidig affischering och gör det möjligt att sprida ditt budskap i två riktningar samtidigt.

 

Mångfald i design och användning

Vårt sortiment av staket inkluderar många olika modeller och färger, vilket gör det enkelt att anpassa dem till den specifika miljön där de ska placeras. Oavsett om du föredrar staket av olika höjder, säkerhetsstaket med eller utan grind, eller modeller med eller utan ledstänger, har vi den perfekta lösningen för dig.

 

Våra staket är moderna och smälter samtidigt elegant in i sin omgivning. Vi erbjuder ett brett utbud av färger för att säkerställa att ditt staket harmonierar med sin omgivning. Vi har staket som är enkla att förflytta om man skulle önska det men de flesta staket i vårt sortiment är till för att gjutas i mark för att stå stadigt och säkert.

 

Entréprodukters staket är inte bara snygga; de är också byggda för att stå emot påfrestningar från väder och vind. Oavsett om det är regn, snö, vind eller sol, kommer våra staket hålla. Många av våra modeller är dessutom lackerade för att behålla sitt stilrena utseende i många år framöver.

Moms visas:
Produkter