Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Paviljong och pergola - offentlig miljö

Köp paviljong i hög kvailté

Paviljong och pergola till park i hög kvailté!

Skapa en oas i offentliga miljöer med våra paviljonger av högsta kvalitet. Skydda besökare från sol och regn samtidigt som du förhöjer utomhusupplevelsen. Med olika storlekar och robust design är våra paviljonger det perfekta tillskottet till parker och offentliga platser. 

 

Oavsett om det är en stadspark, ett torg eller en annan offentlig plats kommer våra paviljonger och pergolor att förvandla området till en inbjudande destination.  Paviljonger och pergolor skyddar inte bara mot väder och vind de förstärker också kopplingen till naturen och skapar mötesplatser där människor kan koppla av och umgås i harmoni med naturen. Vår kundtjänst står till ert förfogande för att vägleda er genom ert köp och säkerställa att ni får exakt det ni behöver för att förbättra er utemiljö.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Fri frakt 

 

 

 

En paviljong i parken

En paviljong i parken blir själva navet i din bostadsrättsförening, en plats där grannar samlas och umgås oavsett väderlek. Med en paviljong skapar du inte bara en mötesplats utan en verklig oas där gemenskap och välbefinnande står i fokus. Våra vackra lusthus är det perfekta inslaget i parker och andra offentliga miljöer, där de inte bara tillför skönhet utan även fungerar som praktiska skydd mot alla väderlekar. Låt din bostadsrättsförening blomstra med en paviljong som blir hjärtat i ert gemensamma utrymme. 

 

Fördelar med ett lusthus eller pergola i parken?

Våra paviljonger även kallade lusthus har vackra detaljer och traditionellt utseende vilket gör att de passar de in i flesta miljöer. Husen har öppna väggar och blockerar inte utsikten medan taket ger skydd från regn eller den starka solen. Paviljongen känns sällan malplacerad utan passar in i de flesta miljöer. 

 

En pergola har inte ett tätande tak utan istället ribbor som ger dig bra skydd mot UV-strålarna men inte ihållande regn. Det halvtäckande taket kan med fördel kläs in med vackra klättrande växter och blir en praktisk uteplats som passar i miljöer som skola, lekpark eller på andra offentliga platser. Våra pergola är för fast montage och tål det varierande väder vi har år efter år.

 

pergola paviljong lusthus

paviljong pergola uteprodukter

pergola parkutrustning

Njut av paviljongen oavsett årstid

Oavsett väder och årstid så har du möjlighet att använda lusthuset. Montera en utomhusgrill i huset och grilla något gott i parken med goda vänner, eller ha som värmekälla på vintern när snön ligger på marken. Eller ta med barnen ut och njut av varm choklad under taket medan regnet öser ner. Oavsett ändamål har vi modeller som passar både bostadsrättsföreningar, offentliga miljöer eller lekparker. 

 

Produkterna är av hög kvalité och håller i många år i vårt varierande klimat. Tillsammans med parkbänkar, planteringskärl, papperskorgar. växter och träd har du en komplett park. Oavsett om det är en liten på innergården eller stor offentlig i centrala stadskärnan har vi produkter att erbjuda för ditt projekt.

 

Kontakta oss för att utforska de olika alternativen och skapa en paviljong eller pergola som passar perfekt in i er miljö. Ge era grannar och besökare en plats att koppla av och skapa minnesvärda stunder – investera i en paviljong eller pergola och låt er utomhusmiljö blomstra året om.

Moms visas:
Produkter