Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Postbox Natur

Postbox natur i ek - En naturlig skönhet för din entré

Att skapa en förstklassig entré till din BRF, fastighet eller ditt företag är något som inte bara handlar om design och funktionalitet, utan också om att förmedla en känsla av exklusivitet och hållbarhet. Postbox natur ek från Svenska Fastighetsboxar är den perfekta lösningen.

 

Postbox Natur Ek är tillverkad av Europeisk ek i högsta möbelkvalitet. Ek är känd för sin styrka och elegans och kommer säkerställa att din fastighetsbox håller i många år framöver.  Våra träpostboxar är behandlade med en speciell brandskyddslack för att motverka brand i trapphus. Säkerhet är alltid av yttersta vikt, särskilt när det kommer till fastigheter.

 

För att skapa en enhetlig och stilfull känsla i hela trapphuset erbjuder vi förutom våra fastighetsboxar i trä även praktiska tillbehör såsom snedtak till fastighetsbox och tidningshållare Lägga och tidningshållare Ställa i ek.

​​Postbox Natur - Fastighetsbox i Ek

Box Natur från Svenska Fastighetsboxar

Postbox Natur Ek från Svenska Fastighetsboxar är ett utmärkt val för den som söker en hållbar, exklusiv, och säker lösning för sin posthantering. Den naturliga skönheten i ek kombineras med funktionalitet och brandsäkerhet och skapar en exklusiv, varm och välkomnande entré.

 

Funktionell design för bekväm posthantering

Vår postbox i ek har en smart och funktionell design som gör det enkelt att hantera post och paket. Den har tillräckligt med utrymme för att rymma olika storlekar av brev och paket, vilket gör den perfekt för daglig posthantering. Med en säker låsanordning kan du vara trygg med att din post är skyddad och privat.

 

Fastighetsboxar i varierande storlekar

Vi förstår att olika fastigheter har olika behov när det kommer till antalet postfack. Därför erbjuder vi postbox natur ek i storlekar från 4 fack upp till 14 fack. Det gör det enkelt att hitta den rätta konfigurationen för just din entré.

 

Avlastningsbord fastighetsbox

Har du fler än sex fack i din uppgång? När du har fler än 6 postfack i ditt trapphus kräver Posten att det finns ett avlastningsbord för brevbäraren så då behöver du även beställa avlastningsbord till dina postboxar.

Exklusiva fastighetsboxar i ek

För bostadsrättsföreningar eller företag som vill särskilja sig och skapa en exklusiv atmosfär i trapphuset är våra fastighetsboxar i ek det perfekta valet. De är tillverkade med omsorg och precision för att uppfylla de högsta kraven på kvalitet och design.

 

 

Snedtak-postbox-natur

 

Tidningshållare Ställa Postbox natur

Tidningsklämma Ställa Postbox Natur

postboxar i ek

Snedtak för minskad oreda

Snedtak är en praktisk lösning för att minska oredan som reklamblad och annan post ibland kan skapa ovanpå boxen. Med ett snedtak förhindrar du att saker placeras ovanpå träboxen, vilket hjälper till att hålla ordning och reda. Dessutom ger snedtaket en estetisk fördel genom att förhöja utseendet på fastighetsboxen i ek.

 

Funktionella tillbehör i samma design

För att göra din posthantering ännu smidigare kan du även välja till praktiska tillbehör som snedtak, tidningshållare (även känd som tidningsklämma) i samma höga kvalitet som Postbox Natur. Dessa tillval gör det enklare att hantera tidningar och andra utskick samtidigt som de kompletterar din postbox på ett stilfullt sätt och gör att hela ditt trapphus har samma stil och känsla.

 

Vår Postbox Natur är tillverkad av högkvalitativt ekträ, vilket ger den en tidlös och naturlig skönhet. Eken ger en unik och elegant karaktär till postboxen, vilket gör den till en attraktiv detalj i din utomhusmiljö. Med sin naturliga finish blir varje postbox unik och vacker på sitt eget sätt. Kontakta oss idag för att köpa din Postbox Natur och få den levererad till din entré. Vi finns här för att hjälpa dig genom hela processen, från att välja rätt konfiguration till att göra din beställning. Med vår kunskap och det högkvalitativa urvalet av postboxar är vi en pålitlig partner som kan hjälpa dig att förbättra posthanteringen för din fastighet.

Moms visas:
Produkter