Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Menyhållare och akrylställ för A3 format

Upptäck våra eleganta akrylställ och menyhållare för större menyer och reklamblad

Upptäck vårt imponerande sortiment av akrylställ och menyhållare i A3-format! Våra fantastiska akrylställ är perfekta för att framhäva dina menyer och reklamblad i större format. Med akrylställ i A3 (297 mm × 420 mm) får du dubbelt så mycket utrymme som med A4-sidor. Dessa transparenta skylthållare är tillverkade av plexiglas med en glansig finish som ger din design och reklamblad en extra touch av elegans. Missa inte att ta en titt på våra fantastiska akrylställ i A3-dimension. De kommer verkligen att få ditt material att stå i centrum.

 

Upptäck fördelarna med våra fantastiska akrylställ

De transparenta broschyrhållarna i akryl som verkligen fångar uppmärksamheten! Med dessa stilrena akrylhållare kan du enkelt exponera dina budskap på ett effektivt sätt. Placera dem på bord, diskar, väggar, receptioner, dörrar eller fönster i butiker, kontor, konferensanläggningar, sjukhus, restauranger, barer och caféer. Oavsett om det är en livlig disk, en välbesökt bar eller en hektisk reception, så passar dessa hållare perfekt.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av exponeringshållare för både inomhus- och utomhusbruk, som har blivit mycket populära budskapsbärare. Vårt sortiment inkluderar olika storlekar och modeller för att passa dina specifika behov.

 

Akrylhållarna är lätta, portabla och har en robust design. Med sitt transparenta material gör de att budskap, meddelanden och din marknadsföring syns tydligt från alla vinklar. Du kan enkelt flytta dem till platser där kunderna står och väntar eller passerar förbi. Vi tillverkar alla våra akrylprodukter genom formgjutning för att säkerställa bästa möjliga passform och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet för att garantera lång livslängd, till skillnad från billigare akrylställ som ofta limmas ihop med sämre kvalitet.

 

Detta lite större broschyrställ i storleken 30x42 cm ger gott om utrymme för en design där både text och bild kan få plats och skapa ett lockande intryck för betraktaren. Låt ditt budskap synas för de som passerar och låt dem bära med sig ditt varumärke i minnet när de lämnar. Genom att framhäva informationen till dem som aktivt söker upp er och genom att använda en stark marknadsföring kan ni skapa en trygg relation till er verksamhet.

Moms visas:
Produkter