Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Artiklar med information, nyheter och sortiment

Upptäck våra inlägg med produktnyheter, information och relaterade artiklar om våra produkter, sortiment och utbud. Vi vänder oss till bostadsrättföreningar, kommuner, skolor, företag, restaurang och offentlig miljö. Hitta inspiration och lösningar för att förbättra din synlighet samt smidiga lösningar för er inomhus- och utomhusmiljö med våra produkter.


 

Skapa en trivsam boendemiljö med rätt utomhusprodukter

Skapa en bra boendemijö

Skapa en trevlig miljö på din bostadsrättsförening

Boendemiljön är avgörande för vårt välbefinnande och livskvalitet. Det inkluderar både inomhus- och utomhusmiljön, där den senare ofta kan förbises.
Utomhusområdet kring våra bostäder är lika viktigt, om inte viktigare, då det är en plats för avkoppling, lek och umgänge.
Att välja rätt utomhusprodukter när du har en BRF eller är fastighetsägare kan göra en betydande skillnad i hur de som bor i området upplever och använder utomhusutrymmena.

 

Lekplats och Lekmiljö

För familjer med barn är skapandet av en säker och rolig lekplats eller lekmiljö väldigt viktigt.
Det finns ett omfattande utbud av lekredskap och ytor som kan göra utomhuslek till en spännande och trygg aktivitet för barnen.
Gungor, klätterställningar och sandlådor är bara några exempel på produkter som kan förvandla din trädgård till en lekvänlig oas.

 

Parkmöbler

Skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär med snygga och praktiska parkmöbler.
Bänkar, bord och stolar speciellt utformade för utomhusbruk ger en plats att koppla av och njuta av det vackra utomhusvädret.
Material som tål väder och vind är att föredra för långvarig användning och minimalt underhåll.

 

Planteringskärl

Att inkludera grönska och blommor i din boendemiljö kan lyfta stämningen.
Planteringskärl ger dig möjlighet att skapa vackra blomarrangemang och trädgårdsområden utan att behöva anlägga en hel trädgård.
Välj kärl som passar din stil och harmoniserar med resten av din utomhusinredning.

 

Grillar

Grillning är en populär utomhusaktivitet, speciellt under varmare månader.
Investera i en grill och skapa en utomhuskök där du kan laga god mat och bjuda in familj och vänner till trevliga middagar.
Det skapar inte bara utsökt mat, utan även en social atmosfär där människor kan samlas och skapa minnen.

 

Papperskorgar för Utomhusbruk

Håll området rent och snyggt med rätt placerade papperskorgar för utomhusbruk.
Dessa produkter är både funktionella och estetiskt tilltalande, vilket gör det enkelt att upprätthålla renlighet och ordning i din boendemiljö.
De finns i olika storlekar och designs för att passa dina specifika behov.

 

Cykelställ

För dem som äger cyklar är ett ordnat cykelställ en praktisk investering.
Det gör det enklare att organisera och säkert förvara cyklarna, vilket uppmuntrar till cykling som är en miljövänlig transportmetod.
Cykelställ finns i olika utföranden och storlekar för att passa både små och stora utomhusutrymmen.

 

Sandbehållare för en säkrare boendemiljö

Sandbehållare, gruslådor och gatusandlådor är oumbärliga för fastighetsägare som behöver hantera sand och grus under vintern för att bekämpa halka. 

Våra sandbehållare i plast är speciellt utvecklade för det tuffa skandinaviska klimatet. De är tillverkade av vakuuminjicerad glasfiberarmerad polyester och återvunnen polyeten, vilket ger dem enastående hållbarhet samtidigt som de är lätta att flytta och transportera även när de är fyllda. Självklart kan en sandbehållare också användas för att förvara andra saker som leksaker, trädgårdsredskap eller liknande. 

Se våra produkter här

 

Trivsam boendemiljö med rätt InomhushusprodukterFastighetsboxar Våningsregister och tidningshållare

Fastighetsboxar och Tidningshållare

Håll posten och tidningarna organiserade och skyddade med smarta fastighetsboxar och tidningshållare.
Det ger en ordnad och stilren look till ditt hem samtidigt som det är praktiskt för alla boende. Välj en design som kompletterar din byggnads arkitektur och skapar enhetlighet i utseendet.

Att skapa en trivsam boendemiljö handlar om att tänka igenom din utomhusplats och välja rätt produkter som passar dina behov och stil.
Hos entreprodukter.se hittar du ett omfattande utbud av utomhusprodukter som kan göra en betydande skillnad för din boendemiljö.

 

Våningsregister

Att ha tydliga och uppdaterade våningsregister är inte bara praktiskt, det är också en viktig del av att skapa en professionell och välorganiserad boendemiljö.

Våningsregister gör det lättare för besökare att hitta rätt lägenhet eller kontor, vilket skapar en smidig och positiv upplevelse för alla.

 

Moms visas:
Produkter