Jag vill handla som

Företag Exkl. moms
Privat Inkl. moms
Handla smidigt utan konto
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hygienartiklar för offentlig miljö

Hygienartiklar-informationsställ-hygienprodukter

Hygienartiklar för butiker och offentliga platser

Vi förstår vikten av att upprätthålla en hög standard av säkerhet och hygien i butiker, vid evenemang och offentliga platser, särskilt i ljuset av influensa och andra smittsamma sjukdomar. Hos Entréprodukter erbjuder vi ett omfattande sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att skydda och informera dina kunder, patienter, kollegor och anställda om vikten av en god handhygien.

automatiskt handspritställ

Produkter för god handhygien

I en tid där smittsamma sjukdomar kan spridas snabbt är det avgörande att vara förberedd inför vinterns influensa. Vi erbjuder följande produkter för att säkerställa en trygg och hälsosam miljö:

 

1. Handspritsställ och Dispensers

Handsprit är en av de mest effektiva sätten att minska risken för smittspridning. Våra handspritsställ och dispensers är designade för att vara praktiska och användarvänliga. Placera dem vid ingångar, kassor och andra strategiska platser för att säkerställa enkel tillgång till handsprit.

 

4. Hygienregler och skyltar

För att hjälpa dig att kommunicera vikten av god handhygien och säkerhetsåtgärder erbjuder vi också en mängd olika skyltar och skyltställ. Dessa hjälper dig att tydligt och effektivt förmedla dina budskap till både personal och besökare.

 

2. Munskydd och Visir

För extra skydd mot luftburna partiklar erbjuder vi även munskydd och visir av hög kvalitet. Dessa produkter är särskilt användbara för personal inom vården, servicebranschen och andra yrken där nära kontakt med andra är oundviklig.

 

3. Avspärrningsstolpar och Avståndsmarkeringar

För att underlätta fysisk distansering i köer och trånga utrymmen har vi avspärrningsstolpar och avståndsmarkeringar. Dessa produkter hjälper till att skapa en säker och organiserad miljö där människor kan följa säkerhetsriktlinjerna på ett smidigt sätt. Även om tider förändras och pandemier ebbar ut, är det klokt att vara förberedd inför influensor och andra virus. 

 

 

 

 

 

Produkter