Entréprodukter AB

Hejsan!

Jag som har startat, äger och är VD för denna näthandel heter Christer Hammarström.

Startade denna näthandel 2015 med den enskilda firman Optima Skylt & Reklam och år 2016 omvandlade jag detta företaget till det nuvarnade Entréprodukter AB.

Efter 20 år som egen företagare och därefter som i första hand som säljare i ett skyltbolag med inriktning på fastigheter är det nu dax att Du få dra nytta av mina 38-års erfarenhet av fastigheter och skyltar i denna näthandel.

Om Du ringer och jag svarar, bli då inte förskräckt över att få höra lite "dalmål".

Välkommen att höra av Dig på websidan,mail eller på telefon.

Hur vi jobbar

Även om inte Entréprodukter AB har spå många år på nacken, så finns det mycket lång erfarenhet och spetskompetens av produkterna runt en entré inom företaget.

Entréprodukter AB har sitt huvudkontor i Täby, men samarbetar med leverantörer och produktionsenheter runt om i Sverige.

Vi är en certifierad näthandel som enbart säljer genom vår Websida och vi samarbetar enbart med de bästa leverantörer och produktionsenheter för att vara säker på att sälja produkter med hög kvalitet till ett bra pris.

Vi gör det enkelt för dig som kund, eftersom vi har mängder av produkter runt din entré under "samma tak", så du behöver inte beställa av flera företag när du önskar flera olika produkter.

Vi har gjort allt för att få med så mycket information som möjligt  i vår webshop, men förstå att ändå finns många frågor  och funderingar, så ställer naturligtvis alltid upp med att svara i telefon, mail eller frågor direkt på webshoppen.

Våra kunder består av allt från privatpersoner till föreningar och företag och vi erbjuder alltid en peronlig service till våra kunder.

Vi önskar än en gång att få höra av dig på websidan, mail eller telefon.